TARIEVEN

Bekappen€30
Pasconsult€40
Zelf passen, incl advies per app/mail€17,50
Lymfedrainage standaard (30-50 minuten)€35
Lymfedrainage deel (20-30 minuten)€25
  
IJzer verwijderen, per stuk€5
Reiskosten per kilometer€0,25

 

Mijn werkgebied is rondom Amsterdam, West-Friesland, omgeving Beemster en omgeving Uddel/Kootwijk. Twijfelt u of ik ook in uw omgeving kom? Neem dan even contact op.

De reiskosten worden berekend via de ANWB en vanuit Broek in Waterland of vanuit Uddel.

Ik neem de tijd voor het bekappen en zal ook altijd eerst kennismaken met uw paard of pony en deze op zijn/haar gemak stellen. Gemiddeld genomen zal bekappen ongeveer 20-40 minuten duren. Maar soms zijn paarden wat nerveus of lukt het even niet helemaal, ik vind het dan niet erg om wat langer bezig te zijn. Maar als het veel langer gaat duren dan 5 kwartier omdat bijvoorbeeld de hoeven erg lang zijn of omdat het paard helemaal niet stil staat dan reken ik hiervoor wel een toeslag van €10-€15.

Bij een pasconsult verwacht ik dat uw paard/pony voetjes kan geven en schone, netjes bekapte voeten heeft. Een pasconsult vindt bij voorkeur plaats in een stal, op een schone en droge ondergrond. Ik kom langs met een aantal schoenen en samen bekijken we welke schoenen het meeste geschikt zijn voor uw paard/pony en welke u het handigste vindt in het gebruik. Voordat u een afspraak maakt voor een pasconsult wil ik graag de maten weten van de voeten, zodat ik kan inschatten welke maten/modellen ik mee moet nemen. Voor meer informatie over het nemen van de maat kunt u kijken op de pagina maattabellen. 

Woont u buiten mijn regio's of kan ik bijvoorbeeld niet komen passen maar wilt u wel advies over de maat en model schoen en/of wilt u de schoenen zelf passen en dan advies krijgen of ze goed passen? Dan kan ik ook per mail of whatsapp advies geven. Kies hiervoor dan de zelfpasservice bij het bestellen van de hoefschoenen. 

 

© 2011 - 2019 Paardenluxe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel