ESSENTIËLE OLIËN

Essentiële oliën zijn vluchtige aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit zaadjes, schors, bladeren, stelen, wortels, bloemen en vruchten van planten. 

Wanneer we beginnen te begrijpen wat de kracht van essentiële oliën in de context van holische gezondheidszorg is, begrijpen we hoe belangrijk het is om zuivere essentiële oliën met een therapeutische graad te verkrijgen. Hoe kostbaar zuivere oliën met een therapeutische graad ook zijn, zij kunnen door niets vervangen worden. Scheikundigen kunnen een aantal van de bekende, individuele bestanddelen namaken, maar het is moeilijk, of zelfs onmogelijk, om een volledige essentiële olie te creëren in een laboratorium. 

Essentiële oliën kunnen topisch (aanbrengen op de huid, indien nodig verdund met cocosolie), aromatisch (inhaleren rechtstreeks uit flesje of via diffuser of bijv op een kussensloop of zakdoek),  of inwendig (innemen met water of in capsule, of gebruiken tijdens het koken) toegepast worden. Dit vermeld ik bij de betreffende olie.

Wij verkopen de essentiële oliën van Doterra.

Let op: bij zwangerschap mogen niet alle oliën gebruikt worden.

Let op: katten zijn heel gevoelig, gebruik daarom geen diffuser als u katten in huis heeft. vraag welke oliën wel geschikt zijn. 

De flesjes olie hebben een inhoud van 15 ml tenzij anders vermeld.

per pagina
  • Lip balsem
    Lip balsem
    € 7,25
  • Gefractioneerde cocosolie
    Gefractioneerde cocosolie
    € 22,50
per pagina
© 2011 - 2019 Paardenluxe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel